Красива само за 30 минути

Поглеждате часовника и се питате дали ще успеете с всичко. Спокойно. С добра организация и необходимите козметични средства ще станете по-красива и от Пепеляшка. Преди да започнете, уверете се, че всичко ви е подръка: гелове, кремове, сенки, руж, червило
  1. 8.00 ч. Вземете си душ, той е по-освежаващ и тонизиращ от ваната. Ако въпреки всичко я предпочитате, станете пет минути по-рано, сипете във водата ароматни соли, които ще парфюмират и хидратират кожата. Така няма да се нуждаете от тоалетно мляко за тялото.
  2. 8.10 ч. Промяна на лицето. Поставете освежаваща маска за лице само за 5 мин. Използвайте я, докато закусвате или изберете какво да облечете. Бързодействащите ампули ще изгладят кожата ви и ще отстранят всякакви следи от умора.
  3. 8.15 ч. Косата. Първо подсушете с кърпата, след това разтърсете косата като кученце, накрая леко доизсушете със сешоар, който трябва да използвате само когато много бързате, като предварително защитите краищата със специален подхранващ серум.
Експресно гримиране
  1. 8.25 ч. Нанесете хидратантен крем и матирайте с прозрачна пудра. Може да използвате и компактна.
  2. 8.26 ч. Моливът, който сте избрали за контур на устните, ще ви послужи и за очертаване на долния клепач.
  3. 8.27 ч. Ако не сте решили какъв цвят червило да поставите, нямате време за експерименти. Изберете гланц за устни с портокалов цвят, ако сте мургава, и розов - ако сте руса.
  4. 8.28 ч. Придайте цвят на страните с руж в земен цвят или праскова, който можете да използвате и за придаване блясък на очите, без да прибягвате до сенки.
  5. 8.29 ч. Поставете лек грим на очите. Достатъчно е да поставите малко черен аркансил върху миглите, кафяв или прозрачен. Изберете този, който най-много ви отива. Не забравяйте за спиралите за сгъстяване или удължаване на миглите.
  6. 8.30 ч. Не забравяйте и ноктите. Не се отказвайте от бързо съхнещ лак - само 30 сек, за да им придадете блясък.
Източник: rozali.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *