7 компактни вещи, които всяка жена трябва да има в дамската си чанта

Компактни и полезни, тези вещи ще са ви от полза в ежедневието и същевременно няма да се отразят на тежестта на дамската чанта. Вижте кои са вещи, които всяка дама трябва носи в дамската си чанта:

Балсам за устни

Балсамът за устни не само хидратира и предотвратява напукването, но и може да се използва като способ за удължаване трайността на парфюма върху кожата. Поставете малко количество върху китките си и след това напръскайте. Ще останете приятно изненадани. Балсамът може да ви послужи и в случаите, когато ципът на роклята или дънките ви заяжда. Маслата, които се съдържат в състава му го прави перфектно средство за смазване на всякакви метални предмети.

Малко шишенце парфюм

Рол-он, тестер или малко шишенце - което и да изберете, няма да сбъркате, тъй като ароматите неизменно избледняват през деня

Преносима батерия за телефона

В света на технологиите, в който живеем, апокалипсисът настъпва, когато батерията на телефона падне. За да предотвратите това да се случи, носете с вас преносима батерия. На пазара има голям избор от марки, мощност и размери на батериите, които могат да задоволят нуждите на всеки.  

Нещо малко и засищащо за хапване

Понякога се случва да си потънала в работа и да пропуснеш обедната почивка. В тези случаи е добре да имаш нещо засищащо за хапване в чантата си като енергийно блокче.

Конец за зъби и ментови бонбони

Повечето от нас ядат поне по три пъти на ден, ето защо е от ключово значение винаги да носите със себе си конец за зъби. Изследванията и специалистите посочват, че използването на конец за зъби подобрява състоянието на зъбите и устната хигиена като цяло. Ментовите бонбони пък ще запазят дъхът ви свеж през целия ден.

Носни кърпички

При настинка, алергия или случайно петно, носните кърпички са нашия спасител. Не забравяйте да сложите поне едно пакетче в чантата си. Ние ви съветваме да прибавите и пакетче с мокри кърпички или дезинфектант, които ще са ви от полза в горещите дни, както и за премахването на по-упорити петна.  
Източник: rozali.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *